Hulp nodig?

T 030 225 45 50
F 030 289 05 92
E info [at] sterkincijfers.nl

Ons kantoor

Administratie- en advieskantoor Berkman & Berkman is gelegen aan de Constantijn Huijgenslaan in de dichterswijk te Zeist. Deze wijk kenmerkt zich door de mooie en rustige omgeving, met vrij parkeren voor de deur. Sinds 2004 voeren wij onze werkzaamheden uit vanaf deze locatie . In tegenstelling tot voorgaande locaties in De Bilt en Bilthoven, hebben wij nu de beschikking over meer werkplekken zodat wij onze geplande uitbreiding hebben kunnen realiseren.

Het hechte team van Berkman & Berkman bestaat thans uit 7 gemotiveerde professionals.


Ons netwerk

Voor beantwoording van diverse vraagstukken van onze relaties kunnen wij ook putten uit een sterk netwerk. Wij onderhouden goede banden met externe deskundigen, waaronder fiscalisten, notarissen, accountants, IT-dienstverleners, bankiers en reclamebureau's.


Onze klanten

Het merendeel van onze klanten bestaat uit ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf waarvoor wij van de meeste klanten de complete financiële administratie onder onze hoede hebben genomen. Niet alleen ondernemingen, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Momenteel bestaat onze klantenkring uit 350 ondernemingen en 800 particulieren.


Ons werkgebied

Ons werkgebied blijft niet beperkt tot omgeving Zeist. Zo hebben wij een groot aantal klanten in Ede, Veenendaal, Utrecht, Amersfoort, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Zoetermeer, 't Gooi (Hilversum), Gouda en Delft, maar ook in kleinere plaatsen zoals Maarn, Maarsbergen, Doorn en Driebergen-Rijsenburg.