Hulp nodig?

T 030 225 45 50
F 030 289 05 92
E info [at] sterkincijfers.nl

Welkom!

Van harte welkom op de website van administratie- en advieskantoor Berkman & Berkman. Op onze website kunt u informatie vinden over ons kantoor en onze diensten. Mocht u interesse hebben in onze dienstverlening, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen voor een eerste (telefonische) kennismaking.

Wij zijn u graag van dienst!


Onze diensten


Ondernemers

Als ondernemer is het belangrijk uw (financiële) administratie op orde te hebben. De informatie die u nodig heeft voor een adequate bedrijfsvoering wordt immers grotendeels ontleend aan de (financiële) administratie. U kunt hierbij denken aan de hoogte van en ontwikkeling in de omzet, marge, kosten, en bedrijfsresultaat. De beslissing met betrekking tot investeringen in productiemiddelen, bedrijfsinventaris, wagenpark en personeel wordt vaak pas genomen na grondige analyse van uw interne cijfers.

Daarnaast heeft u als ondernemer ook te maken met andere belanghebbenden zoals bijvoorbeeld bankiers, leasemaatschappijen en niet te vergeten de belastingdienst. Wist u bijvoorbeeld dat de belastingdienst als voorwaarde heeft gesteld dat u als ondernemer uw basisadministratie minimaal 7 jaar dient te bewaren? Bovendien dient uw administratie als basis voor de aangiften omzetbelasting, loonbelasting en uw belastingen naar de winst (vennootschaps- en/of inkomstenbelasting).

Kortom, tal van zaken waaruit blijkt hoe belangrijk een deugdelijke (financiële) administratie is. Wij kunnen het ons echter voorstellen dat u als ondernemer niet voldoende tijd beschikbaar heeft om naast uw eigen werkzaamheden ook een dergelijke administratie bij te houden. Zoekt u derhalve een dienstverlener die u volledig kunt vertrouwen en die graag met u meedenkt, dan bent u bij administratie- en advieskantoor Berkman & Berkman aan het goede adres. Daarnaast zijn wij, in tegenstelling tot sommige andere administratiekantoren, ook bereikbaar buiten de reguliere werktijden. Wij staan voor u klaar!


Starters

Niet alleen bestaande ondernemingen, maar ook starters kunnen bij ons terecht. Klik hier om naar het site-onderdeel 'Startersbegeleiding' te gaan.


Particulieren

Voor meer informatie voor particulieren willen wij u graag doorverwijzen naar www.aangifte-expert.nl, onderdeel van administratie- en advieskantoor Berkman & Berkman.