Hulp nodig?

T 030 225 45 50
F 030 289 05 92
E info [at] sterkincijfers.nl

Startersbegeleiding

De stap naar het ondernemerschap is voor velen een hele omschakeling. Er komen veel vragen op u af en u krijgt te maken met instanties waar u wellicht niet eerder mee te maken heeft gehad.
Daarnaast kost het opzetten van een eigen onderneming veel tijd. Een goede (door)start gaat vaak vergezeld van een deugdelijk ondernemersplan. Noodzakelijk voor het verkrijgen van een passende financiering, maar ook bijzonder bruikbaar om uw gedachten te ordenen. Het ondernemersplan geeft dan een helder beeld van de opzet van uw plannen en de toekomstmogelijkheden van uw bedrijf.

Ook op administratief gebied moeten tal van zaken worden geregeld. Variërend van de aanmelding bij de belastingdienst, de inschrijving bij de Kamer van Koophandel tot het inrichten en bijhouden van de financiële administratie.

Administratie- en advieskantoor Berkman & Berkman biedt als begeleider van starters een breed pakket van diensten aan, welke geheel op uw specifieke behoeften wordt afgestemd. De ene ondernemer heeft immers behoefte aan onze full-service begeleiding, maar wellicht wilt u enkel in detail in gesprek over uw strategie.

Onze full-service startersbegeleiding bestaat onder meer uit de volgende werkzaamheden:

  • (begeleiding bij) het opstellen van een ondernemersplan;
  • begeleiden van kredietaanvragen;
  • inschrijving bij de Kamer van Koophandel;
  • (aanvullende)aanmelding bij de belastingdienst;
  • advies met betrekking tot verzekeringen;
  • onderzoeken van subsidiemogelijkheden;
  • inrichten van de (bedrijfs)administratie.

Ook na de formele start van uw onderneming kunt u gebruik blijven maken van de diensten van administratie- en advieskantoor Berkman & Berkman.

Graag nodigen wij u uit om te inventariseren wat wij voor u als starter kunnen betekenen.